Skal 2022 være et år, hvor du kommer mere i kontakt med dig selv? 

Et år hvor du bliver inviteret til at sætte farten ned, mærke efter, lytte ind og leve mere i kontakt og balance med den natur, der lever omkring dig, og som også lever i dig?

Et år, hvor du bliver inviteret ind i den cykliske verden, som du altid har været en del af, og hvor du hver måned får mulighed for at dykke ned i en ny del af det cykliske og tage det ind i dit eget liv?

Naturen lever i dig, for du ER natur

 

Selvom du måske bor midt i en by og sjældent ser andet natur end den i de pænt anlagte parker, så har du alligevel naturen med dig, hvor end du går – for den lever i dig.

Som menneske er du en del af den her forunderlige verden, der omgiver os, og jo bedre kontakt du har til både dig selv, din krop, dine følelser og din indre natur, jo mere ro og balance vil du også ofte finde i livet.

Naturen er cyklisk, hvilket kommer fra både græsk og latin og betyder ring eller kreds.

Ringen – eller cirklen – symboliserer helhed, og naturen indeholder det hele. Det milde og det voldsomme, det smukke og det grimme, opblomstring og forfald, livet og døden.

Ringen hentyder også til at noget “går i ring”. Det vil sige, at cyklus er kendetegnet ved fænomener, processer og tilstande, der går mere eller mindre regelmæssigt igen. Og det er også sådan naturen manifesterer sig: efter vinter kommer forår, så sommer, så efterår og derefter bliver det vinter igen. Naturen går i ring.

Så ja – naturen er cyklisk, og det er du også, for du er natur!

Du indeholder det hele som menneske. Det milde og det voldsomme, det smukke og det grimme, opblomstring og forfald, livet og døden. Og dit liv er en cyklus. Dit liv indeholder også et forår, en sommer, et efterår og en vinter. Både som livsfaser, som månedsfaser og som kvaliteter og karaktertræk som menneske.

Og ved at omfavne hele dig, kan du leve som HELE DIG!

 

Hvad er MÆRK årshjulet?

 

MÆRK årshjulet er en månedlig lydfil sendt direkte til dig, hvor jeg taler ind i et emne, der lægger sig til årstidens energi.

Hver lydfil er en invitation til at dykke ned og ind i dig selv, blive klogere, indtage mere og mere af den helhed, der er dig, og bygge mere og mere på, så du endnu bedre kan leve dit bedste liv.

Hver lydfil er også en invitation til at stoppe op, mærke efter, og reflektere – og tage endnu bedre ansvar for dig selv og for dit liv.

Og hver lydfil er også en invitation til at omfavne dig selv med kærlighed, forstå dig selv på en ny måde, og forhåbentlig se på dig selv med milde øjne, selv der – hvor det er aller sværest.

 

Hvad indeholder MÆRK årshjulet?

 

✔️ 12 lydfiler fordelt over et år – 1 hver måned – 12 invitationer til at mærke ind og blive klogere på dig selv
✔️ 12 refleksionsark med opgaver og spørgsmål, som du kan fordybe dig yderligere i, når og hvis du har lyst

BONUS

 

✔️ 4 guidede meditationer fordelt hen over året – en til hver af de 4 årstider

Vinter

Hvile, ro, pauser

Giv slip

Intuition

Selvomsorg

Sommer

Lyst

Nydelse

Sex og kærlighed

Tillid

Forår

Ideer og drømme

Længsler

Handlekraft

Energi og ressourcer

Efterår

Autencitet

Grænser

Værdier

Sæt dine følelser fri

Siff Storm Totum kropsterapeut

Mød din guide i MÆRK årshjulet

Siff Storm – Totum kropsterapeut, Sexolog og ID Life Coach
Med over 1500 mennesker igennem mine hænder henover de sidste 8 år, har jeg oplevet det meste. Mennesker på alle dele af livsrejsen har været forbi, lige fra de helt unge til dem, der snart skal dø. Og jeg har lyttet til historier fra alle hjørner af tilværelsen, både de lette og skønne og de tunge og dybt traumatiske. Og jeg har mødt, hjulpet og støttet mennesker lige der, hvor de var.
Det er al den erfaring, både fra briksen, mine mange samtaler, samt fra mine kvindecirkler, jeg bringer ind i årshjulet.

Ja tak - jeg vil gerne være med på MÆRK årshjulet

Tilmeld dig senest d. 15. januar 2022, hvor første lydfil skydes afsted