Heidi er Totum Kropsterapeut og NADA-behandler på klinikken

 

Jeg hjælper mænd og kvinder med at sætte sig selv fri

– fri fra gamle traumer og selvbegrænsende tanker –

så de kan leve et liv i større balance og ro!

Derfor elsker jeg at være kropsterapeut

 
Jeg elsker at kunne hjælpe andre mennesker, som har det svært. Jeg elsker, de værktøjer jeg har, som er meget ligetil, og som hurtigt er med til at gøre en forskel, fordi det er så mærkbart, når man bruger kropsterapi. Jeg kan lide at se, folk blive forløst fra gamle traumer og at møde dem igennem deres forløb, hvor jeg ser forandringen hos den enkelte.
 
Jeg syntes det er så spændende, hver gang der kommer en klient på briksen og bare lytte til det enkelte menneske. Jeg er dybt taknemlig for at få lov til at lytte til og hjælpe andre mennesker med det, jeg har lært, men jeg tror også på at man skal have det i sig for et kunne være en god kropsterapeut.
 
Jeg holder rigtig meget af at arbejde med kvinder, der har svært ved at mærke sig selv. Jeg syntes, det er super spændende at lytte til deres historie og deres problemer og sammen med dem finde frem til, hvorfor de har det, som de har, og hvilke oplevelser i deres liv der gør, at de er der, hvor de er. 
 
Og så har jeg jo selv både set og mærket på egen krop, hvad kropsterapien kan gøre 🙂
 
 

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

 

Kropsterapi er et fantastisk værktøj som kan så mange ting.

Kropsterapi er en behandlingsform, som gør, at krop og psyke kommer i kontakt med hinanden igennem dyb pulserende massage.

Den pulserende massage gør, at der bliver løsnet op i kroppen så stress, sorg, angst, traumer og uforløste oplevelser igennem livet, som har ligget lagret eller fortrængt i kroppen, bliver forløst, så kroppen igen kan blive fri og  begynde at leve:-)

Kropsterapi kan også beskrives som en rejse hjem i dig selv, og hvor du finder dig selv som den person, som du er eller ønsker at være, uden altid at skulle tage hensyn til alle andre.

 • NADA behandling

Nada er en behandlingsform er skaber balance i vores ubalancer og styrker kroppens funktioner.

Nada genskaber indre ro og fokus hos klienten. Behandlingen er øreakupunktur, hvor der gives 5 små tynde, sterile nåle i hvert øre.

Alle, som har mistet den indre ro og kontrol, kan have glæde af NADA.

❤️ Nada virker stressdæmpende!
❤️ Nada dæmper angst, uro, og bekymringer!
❤️ Nada hjælper hvis man har søvnproblemer!
❤️ Nada giver ro hos ADHD-diagnosticerede!
❤️ Nada hjælper ved depression! 
❤️ Nada er abstinens dæmpende!
❤️ Nada bruges også som effektiv behandling ved rygestop!

Jeg bruger Nada i kombination med mine kropsterapeutiske behandlinger!

Min vej hertil

Jeg har været vidt omkring i mit arbejdsliv, prøvet lidt af hvert og mødt mennesker i alle afskygninger og faser af deres liv. 
 
Jeg er oprindeligt uddannet sygehjælper og social- og sundheds assistent, og jeg har arbejdet på plejehjem, i hjemmeplejen samt på hospital i 14 år. Efter min skilsmisse i 2000 fik jeg muligheden for at forlade sundhedssektoren og kom ind på det private arbejdsmarked, hvor jeg har arbejdet som PA, receptionist, og bogholder, men efter en fyring i 2013 valgte jeg, at jeg ville prøve noget andet. I 2014 blev jeg selvstændig med min egen tøjforretning, og jeg har været sindsyg glad for min forretning, men efter 4 ½ år måtte jeg lukke, da det ikke længere var rentabelt, og jeg kunne mærke, at jeg var begyndt at gå i stå mentalt.
 
Der skulle en ulykke til for at få mig ind på det spor, der idag er blevet min passion og livsvej.
 
I 2016 kom min søn ud for en ulykke, og i den forbindelse kom jeg i kontakt med NADA, som en veninde kom og gav min søn og jeg hver aften. NADA går ind og tager tankemylder og skaber ro og balance i de ubalancer, man kan få i pressede situationer. Da jeg selv så og mærkede, hvordan det hjalp på os, besluttede jeg mig for at tage dette kursus og har siden hen selv hjulpet de første 50 mennesker igennem forløb hos mig.
 
Men jeg ville gerne videre, både med min egen udvikling men også for at kunne hjælpe endnu flere mennesker endnu dybere, og derfor gik der ikke længe, før jeg startede på uddannelsen som Totum kropsterapeut. 
 
Jeg er blevet meget inspireret igennem min uddannelse til at hjælpe andre, og da jeg altid har kunne lide at hjælpe andre, der har det svært, faldt det mig meget naturligt, at jeg allerede under uddannelsen begyndte at behandle folk.
 
Og derfra er det kun gået en vej – fremad – og som man siger “the rest is history” 😉

 

Den korte version

Heidi Røpstorff er født i 1967 og er uddannet Totum kropsterapeut og NADA behandler.

Hun bor i et hus i Vallensbæk Strand med sin kæreste, Vagn, som hun har været sammen med i 18 år, og så har hun to voksne sønner, Anders og Jesper.

Hun er gået all in på at hjælpe dig og andre mennesker gennem kropsterapien og sine NADA-behandlinger – og du kan prøve begge dele hos Siff Storm.

Hun elsker at have fingrene begravet i jorden i sin have, og så har hun en stor kærlighed for Nuggi – hendes højtelskede, behårede og firbenede ven 🙂

De tørre facts

 • 2018: Totum kropsterapeut v. Totum – Skolerne for Kropsterapi
 • 2017: NADA kursus
 • 2012: Udvidet førstehjælp kursus
 • 2002: Urininkontinens instruktør uddannelse 
 • 2002: Praktikvejleder kursus
 • 2002: Lægemiddellære og administration
 • 2001: Censor kursus for social og sundhedsassistenter
 • 1999: Opskoling til Social og sundhedsassistent
 • 1997: Sorg og krise kursus (30 timers kursus)
 • 1997: Sen og hjerneskade kursus (30 timers kursus)
 • 1989: Tillidsmandsuddannelsen v. FOA
 •  1987: Sygehjælper v. Rigshospitalet