Laura er Totum Kropsterapeut og selvværdsvejleder på klinikken

 

Jeg hjælper mænd og kvinder med at sætte sig selv fri

– med at skabe større selvværd og mere indre ro –

så de kan leve et mere selvkærligt liv, hvor de får lov til at spille hovedrollen.

 

 

Derfor elsker jeg at være kropsterapeut

 

Jeg elsker at assistere til, at mine klienter finder sin kerne. Sin indre dagligdags helt.

Uanset om det menneske jeg møder har problemer med at mærke sig selv og sine behov, ikke kan give slip på at ville kontrollere sit liv, eller har følelsen af, at livet overrumpler dem, og de mærker ”for meget”, beundrer jeg kropsterapiens evne til at skabe forbindelse mellem krop og sind.
Jeg ELSKER, når jeg kan se de små frø spire og ændringerne fra gang til gang i mine klienters øjne.

Det handler som regel om kvinder, der ikke længere kan mærke deres egne behov – men gerne alle andres. Kvinder, der mener, at der er visse grænser, der skal/bør/må holdes, for ellers styrter korthuset sammen. Og kvinder, der er trætte af at have kærestesorg, eller at smerten fylder hele deres liv.

Mændene har ofte galoperende stress, og gennem mine behandlinger, får de ro på nervesystemet, og vejledning i at komme videre.

Det er kvinder og mænd, der er samme sted som jeg også har været.

Jeg har taget skridtene selv, og mærket på egen krop hvordan behov kan findes, grænser kan opretholdes i balance, hvordan depression og stress kan udvikle sig til noget positivt.

De mænd og kvinder, der lander på min briks viser jeg en anden, mere (selv)kærlig vej, så de får en hovedrolle i deres liv.

Jeg elsker, at mine berøringer kan fremme tanker og følelser, som kvinderne og mændene har undertrykt eller ikke kunne mærke, før mine kæmpegrabber rører dem. 

 

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

 

”Kropsterapi er lige dét jeg manglede”. Dette her hører jeg så tit, efter en behandling. Næsten lige så tit som:

”Ahh, nu har jeg det meget bedre. Jeg er helt rolig og tror endda jeg kan sove i aften. Det hele skal nok gå”. På tredjepladsen kommer:

”Wauw, jeg er fuld af energi. Det er så det sitrer i min krop og jeg kan mærke hver eneste celle. Hvor er det fedt. Endelig!”

Kropsterapien er det sted, hvor du kan vende dine tanker, bekymringer og det, der fylder, for på briksen er du i kontakt med både dine tanker og følelser på en gang.

Sådan skaber du ægte forandring. Det er på briksen magien i dit liv sker.

 

Min vej hertil

 

De sidste 15 år på arbejdsmarkedet har jeg brugt indenfor salg, marketing, forretningsudvikling og kundeforbedringer i medicinal- og miljøbranchen, og efter mange år med alt for højt tempo, gik jeg en dag hjem og kom aldrig igen.

Større, hurtigere og bedre tiltalte mig, da jeg var yngre. Når jeg lagde 60-80 timer om ugen, kunne jeg opnå ros og følelsen af, at jeg var en succes. Jeg forsøgte at øge mit selvværd gennem ros fra andre frem for mig selv. Behøver jeg fortælle, at det ikke virkede?

Og da slet ikke da jeg selv blev mor og ikke længere ville prioritere mit job frem for min familie.

Efter at have arbejdet med mig selv – tankemæssigt – i mange år, blev jeg introduceret for kropsterapi i 2016, som viste sig at være DEN manglende brik, der gjorde, at jeg langsomt implementerede al den kognitive viden i min krop.

Pludselig vidste, hvad jeg skulle gøre OG gjorde det. Over tid fandt jeg tilbage til mig selv, mærkede mine grænser og kunne vise følelser på mere konstruktive måder.

Efter nogle år, hvor jeg landede i mig selv og mit nye liv, ville jeg lære mere og hjælpe min omgangskreds med at blive hele og gladere igennem kropsterapien, ligesom jeg har.
Derfor tog jeg TOTUM kropsterapeut uddannelsen, hvor jeg var så heldig at blive undervist af Siff.

Et valg, der har været helt ekstremt lærerigt og grænserykkende – og jeg er mere end klar til at give det hele videre!

Den korte version

Laura Raundorf er født i 1978 og er uddannet Totum kropsterapeut og selvværdsmentor.

Hun bor med sin mand Mads og deres fælles datter Lily fra 2013. Derudover er hun bonusmor til to voksne dejlige piger.

Hun fordeler sin arbejdsuge ved både at være skemalægger og underviser i erhvervsøkonomi på et teknisk gymnasium og arbejde som kropsterapeut.

Hun er totalt bidt af yoga og vinterbadning, er drevet af sin enorme  nysgerrighed, og så er spinat noget, hun både kan lide at spise og OFTE træder noget så gevaldigt i 🙂

De tørre facts

  • 2019: Kursus i Meta kognitiv Terapi (MCT) v. CEKTOS, Kbh.
  • 2018: Totum kropsterapeut v. Totum – Skolerne for Kropsterapi
  • 2017: Mentor- og grundforløb v. Rikke Klindt i selvværd og selvkærlighed
  • 2016: Online markedsføring og kommunikation v. Bigum & Co., København
  • 2009: HD, 2. del, Afsætningsøkonomi (Marketing) v. CBS
  • 2001: Projektlederuddannelse v. SoftAdvice, København
  • 2001: Ba.Int sprog og økonomi (SPRØK) v. CBS