PLAYSHOP

SLIP DINE FØLELSER FRI

TØR DU VISE ALLE DINE FØLELSER

OG BLIVE SET SOM DEN DU I VIRKELIGHEDEN ER?

MANGE AF OS GÅR RUNDT OG ER BLEVET DE RENE SUPEREKSPERTER

I AT HOLDE VORES FØLELSER FOR OS SELV. 

 

Vrede, sorg, grundløs ulykkelighed, irritation, frustration og depression er nogle af dem.

Men også glæde, passion og liderlighed kan være blandt de følelser, vi gemmer på og helst ikke viser andre.

Hvad gør det ved os når vi holder følelser tilbage?

Hvorfor er det egentlig, vi holder vores følelser tilbage?

Og hvad ville der ske, hvis vi slap vores følelser fri?

√  Holder du også (nogle af) dine følelser tilbage?

 

√  Er du nysgerrig på, hvorfor du gør det?

 

√  Er du klar til at åbne dig selv op?

 

√  Er du klar til at mærke, sanse og udtrykke?

 

√  Er du klar til at slippe dine følelser fri, og mærke friheden i ikke at skulle holde dig selv tilbage?

Så skal du klart med til den næste playshop 

Næste playshop kommer i 2020 pga. barsel

PLAYSHOP?

Playshop, ja – ikke workshop, for livet er sgu rigelig hårdt arbejde i forvejen. Så vi skal lege istedet. Vi skal være nysgerrige og lege 🙂

På denne playshop dykker vi sammen ned i temaet om tilbageholdte følelser. Som deltager får du både indblik og overblik, og du bliver guidet igennem en masse fede øvelser og lege, hvor du kommer til at sætte dig selv i spil og blive udfordret til at mærke og udtrykke de følelser, du måske ellers ville holde tilbage.

Du vil lære, hvordan du med din stemme og din krop kan udtrykke og transformere dine følelser, så du ikke behøver at bruge krudt på at holde dem nede længere. Og så kommer vi til at lege og larme, dykke ned og springe ud, og der er plads til både grin, gråd og høje urkraftsbrøl!

Du kan se frem til en fed og intens aften i godt og trygt selskab!

Efter playshoppen vil du:

  • være meget klogere på, hvorfor og hvordan, du holder dine følelser tilbage
  • være i kontakt med dine følelser (både de rare og de mindre rare)
  • kunne bruge “emotional release techniques” til at slippe dine følelser fri
  • have værktøjer og øvelser, der kan hjælpe dig med fortsat at blive bedre til at udtrykke og transformere dine følelser

OG SÅ DET PRAKTISKE

Playshoppen bygger på min erfaring som kropsterapeut, samtaleterapeut og sexologstuderende, min egen personlige udviklingsrejse samt et inderligt ønske om at hjælpe endnu flere med at komme hjem i sig selv, ind i egen krop, og leve fra hjertet.

Der er max 12 pladser på playshoppen
– Små grupper er fede, og så har jeg ikke plads til flere 😉

Tjek kommende datoer på onlinebooq eller Facebook! Det er som regel en torsdag aften fra 17.30-20.30.

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet nedenfor.

Her kan du holde dig opdateret på alle Playshops, Kvindecirkler samt nyt om behandling og samtaleterapi.

VIL DU VIDE MERE?

Der er rigtig mange gode grunde til at holde vores følelser for os selv, og vi gør det, fordi vi har lært, at det er den bedste måde at overleve på. Men efterhånden som tiden går, så får vores overlevelsesstrategi en masse kedelige konsekvenser og følgevirkninger. Mange af de ting vi længes efter og drømmer om bliver svære at opnå, fordi vi holder os selv tilbage – og så dur det fanme ikke længere. Noget må ske!

Og hvis du nu bare kunne lukke helt af for den (eller de) trælse følelse(r) i dit liv, så kunne alt være så fint. Men det kan du ikke. Det vil blive ved med at dukke op, når du mindst venter det. Hver gang du ikke lige er på vagt. Og det er usigelige mængder af energi, du skal bruge på – konstant – at holde dine følelser undertrykt.

Derudover, så er det så træls, at når vi lukker af for én følelse – så lukker vi af for dem alle sammen. I starten mærker du det måske ikke, men for at lukke af for en følelse er du nødt til at lukke af for kontakten ned til din krop. Og når du ikke kan mærke din egen krop, dit hjerte og din mavefornemmelse, så bliver kontakten til alle de andre følelser også svag. Og så bliver livet temmelig gråt. Og så er det svært for alvor at nyde, være begejstret og tage livet ind.

Se, hvad andre deltagere siger om mine playshops

Siff, du er vidunderlig, varm, omsorgsfuld, rummelig og sjov. Du lærer mig nyt om mig selv, og du udfordrer mig. Du rummer os alle og skaber tryghed og nærvær blandt os kvinder, der deltog. Tak Siff.

Christina Midjord

Tak Siff, du udfordrer og rammer ømme punkter. Du sætter tankerne igang. Jeg vil blive bedre/øve mig i at fortælle og bede om MINE behov. TAK!

Playshopdeltager

Siff er virkelig dygtig, hun skaber en fantastisk tryg og afslappet stemning til hendes workshops. Hun er meget umiddelbar, nærværende og samtidig ret sjov

Tilde Ostenfeldt