Læs, hvad vores klienter har at sige

Se referencer for Siff Storm Kropsterapi her

Vi elsker glade klienter

 

Referencer siger mere end alt andet. En ting er selvfølgelig, at vi brænder for det, vi laver og altid prøver at yde vores bedste – men ønsker du at vide, hvad vores klienter til kropsterapi og samtaleterapi samt vores playshop-deltagere har at sige, så kan du læse et udvalg af de mange referencer her. 

Har du en oplevelse fra Siff Storm Kropsterapi du gerne vil dele?

REFERENCER

Siff åbner kroppen op, med kæmpe respekt for det menneske man nu engang er. I en rummelig, nysgerrig og autentisk praksis hjælper hun flows og fornemmelser igang som jeg havde glemt fandtes. Min krop er blevet større, rankere og mere rummelig, og det samme er mit sind. Jeg føler mig stærkere og i god form end jeg, selv efter mange intense timers træning, har gjort nogensinde. (Når man lige er kommet sig over dagen derpå efter behandlingen )  Kan i den grad anbefales.

Iben Maria Zeuthen

Et godt tilrettelagt program, som gav mulighed for at åbne op for både kendte og mindre kendte følelser/ideer om en selv. Tak 🙂

Playshopdeltager

“Hos Siff har jeg lært at se og bruge min vejrtrækning konstruktivt i hverdagen. Noget som jeg altid har taget for givet, er nu blevet en vigtig dynamik for mig. Det er en gave at være bevidst om, TAK Siff!”

Joen

Siff er virkelig dygtig, hun skaber en fantastisk tryg og afslappet stemning til hendes workshops. Hun er meget umiddelbar, nærværende og samtidig ret sjov

Tilde Ostenfeldt

Idag er jeg blevet æltet, hevet og trukket i af søde Siff, og jeg kan mærke, at det er det bedste, jeg har gjort for mig selv længe.

Julie

Utrolig givende workshop med gode øvelser, masser af nye indsigter, og et dybt møde med mig selv og de andre deltagere. Der blev skabt et enormt trygt rum, hvor der var plads til både latter og tårer. Tak til Siff for at skabe rammerne og indholdet for denne workshop. Tak til de andre deltagere for at dele ud af sig selv, og have modet til at være sårbare og udforskende, og derved gøre det muligt at vokse og udvikles i mødet med hinanden. Denne workshop kan varmt anbefales til alle, der ønsker at blive bedre kendt med sig selv – sine lyster og grænser.

Birk Pedersen

Deltager på Krop, Lyst og Grænser

Om det er en sene, muskel, nerve, tanke, ord, beslutning, smerte, konflikt eller livshistorie, der har sat sig fast i dig, så anbefaler jeg bare Siff. Ikke så meget andet at sige.

Pernille Jeppsson

En udbytterig aften – tankevækkende at det kan være så svært at udtrykke behov og sige Nej! Godt at der findes et sted at øve sig ? Tak Siff og I andre dejlige kvinder.

Playshopdeltager

Jeg har virkelig nydt at gå til behandling hos Siff! Hun formår at møde dig hvor du er og hjælpe dig videre på en rummelig og respektfuld måde, og er altid gået derfra og følt mig set og med en større forståelse for mig selv.
Da jeg stod med en af de største beslutninger i mit liv formåede hun at tage imod mig uden “gode råd” og bare lade mig selv og min krop arbejde, hvilket (set i bakspejlet) gjorde at jeg vidste hvad jeg skulle gøre efter bare en time på briksen fordi Siff formåede at hjælpe mig til at mærke efter i min egen krop.
Af hjertet tak!!

Eva Børsmose

Siff, du er vidunderlig, varm, omsorgsfuld, rummelig og sjov. Du lærer mig nyt om mig selv, og du udfordrer mig. Du rummer os alle og skaber tryghed og nærvær blandt os kvinder, der deltog. Tak Siff.

Christina Midjord

En fantastisk oplevelse at få behandling hos Siff. Det åbnede op for nye oplevelser i kroppen og ny undren omkring tingenes tilstand. Virkelig dygtig og god til at skabe et trygt rum og give én lov til at være præcis dér hvor man er. Glæder mig til næste behandling….

Nadia

Tak! For at skabe et rum, hvor vi kunne mærke os selv og hinanden – jeg er rørt over den plads, jeg blev givet (og fik lov til at tage)

Playshopdeltager

Jeg fulgte Siff på facebook et stykke tid inden jeg “turde” overlade min krop i hendes hænder. Det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund. Hun gør ondt og godt på samme tid og jeg både bander og griner i hendes kyndige og behagelige selskab.

Ursula Bach

Tak Siff, du udfordrer og rammer ømme punkter. Du sætter tankerne igang. Jeg vil blive bedre/øve mig i at fortælle og bede om MINE behov. TAK!

Playshopdeltager