Har du et spørgsmål om krop, psyke, sex og relationer?

 

Er du låst fast, sidder du med en konkret udfordring eller har du blot et spørgsmål om krop, psyke, sex og/eller relationer, som du godt kunne tænke dig kropsterapeut og sexolog Siff Storms svar på? Så skriv til brevkassen her på siden!

Jeg forsøger at besvare alle spørgsmål – men der kan godt gå lidt tid, så bær over med mig og følg med her på siden, så du kan se, hvornår dit spørgsmål bliver besvaret ❤️

 

Sådan skriver du til brevkassen

 

Du kan skrive til brevkassen ved at gå ned i bunden af denne side og tilføje dit spørgsmål (og de dele af din historie, der er vigtige for mig at kende til for at kunne besvare dit spørgsmål bedst muligt :-)) i kommentarfeltet. 

Du skal skrive dit navn, email og dit spørgsmål – men du kan sagtens skrive anonymt, da “dit navn” bare kan være noget, du finder på. Din mailadresse skal dog være ægte, men det er kun mig, der ser den, så ingen grund til stress ❤️

Jeg glæder mig MEGET til at besvare dit spørgsmål og forhåbentlig hjælpe dig godt videre fra hvor end, du sidder fast ??

 

Mange kærlige hilsner

Siff Storm

 

NB! SCROLL HELT NED I BUNDEN AF SIDEN FOR AT SKRIVE DIT SPØRGSMÅL TIL BREVKASSEN

Samtykkeerklæring 

 

Den information, du giver os, når du skriver til brevkassen, opbevarer vi naturligvis med fuld fortrolighed og i overensstemmelse med persondataloven og GDPR.

Du kan også læse vores privatlivspolitik her!

Når du skriver ind til brevkassen, samtykker du til dette!

2 Kommentarer

 1. siffstorm

  Her kan du skrive dit spørgsmål 🙂

  Svar
 2. Anonym

  Hej Sif.

  Jeg har i hele mit voksenliv ikke kunne formå at blive tændt og våd inden sex. Jeg nyder det når jeg er kommet igang, men ikke med den samme “vildhed” som jeg har oplevet i mine teenageår.
  En gennemgående tendens i mit liv har været, at jeg har ladet mænd overskride mine grænser i alle henseender og været sammen med, ja jeg er jo ikke psykiater, men med nogle mænd som jeg mener har haft karakterafvigende træk.
  Jeg er selv ret overbevist om at de problemer jeg har haft med mænd, har gjort at jeg ikke tør give mig 100% hen når jeg fx. skal have sex med min nuværende (søde) kæreste. Men jeg er totalt blokeret når jeg prøver at tænke i løsninger. Jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal komme videre herfra.
  Håber at du kan hjælpe ?
  Kærligst Mig

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.