Vil du blive bedre til at mærke dig selv?

Vil du leve et liv, der er sjovere, friere og i fuld overensstemmelse med den, du er?

 

MÆRK er et onlinekursus, der tager de bedste værktøjer fra kropsterapiens verden og bringer dig tættere på dig selv – både fysisk og følelsesmæssigt – hjemme i din egen stue.

 

Kender du det her?

 

  • Du får spørgsmålet “Hvad har du brug for?” eller “Hvad har du lyst til?”, og så går du helt kold og bliver tom indeni, fordi du ikke har nogen som helst anelse om svaret?

 

  • Det går pludselig op for dig, at du er gået langt over din egen grænse, uden at du har opdaget det eller fået sagt stop?

 

  • Den følelse af frustration og utilstrækkelighed, der rammer, når du endnu en gang har fået sagt ja til for meget, ikke kan træffe en (simpel) beslutning eller er gået med til det, alle andre vil, istedet for at gå efter det, du selv vil og drømmer om?

Hvis du kender det, så er her 2 nyheder – en god og en dårlig

Først den dårlige:

Årsagen til, at du oplever og genkender scenarierne ovenfor er, at du har lukket af til din krop, og derfor har svært ved at mærke dig selv.

Når du ikke kan mærke dig selv og din krop, så rammer det alle dele af livet, fordi det er din krop, du sanser med og opfatter verden igennem.

Så når du ikke kan mærke din krop, så kan du heller ikke mærke, hvad du har lyst til, hvad du har brug for eller hvor dine grænser går, og det bliver pissesvært at beslutte alt fra, hvilken uddannelse du skal vælge til hvilken pizza, du skal bestille til aftensmaden.

Den gode nyhed er:

At kunne mærke din egen krop og dermed kunne mærke, hvad du har lyst til, brug for og hvor din grænse går, er en evne, du kan træne og dermed blive bedre til!

Og at forstå din krops sprog, så du kan afkode det, du mærker i kroppen, er OGSÅ noget, du kan lære (jo – du kan! – og det er meget enklere, end du tror!)

På dette online kursus bliver du taget kærligt i hånden og fulgt hele vejen fra “Jeg kan ikke mærke en skid” til der, hvor du både kan mærke din krop, og de signaler den sender – OG du begynder at forstå, hvad det hele skal betyde.

 

Hvad gør MÆRK dig i stand til på 4 uger?

 
✔️At kunne mærke din krop og de signaler, den sender dig
 
✔️At forstå, hvad din krop i virkeligheden prøver at fortælle dig
 

 

Og hvad kommer det så til at betyde for dig?

 
Når du kan mærke og forstå din krop, så har du det vigtige fundament, der skal til, så du kan:

 

Gå efter de ting, DU har lyst til

Bede om det, DU har brug for

Sætte sunde grænser, der passer godt på DIG

Træffe gode beslutninger i overensstemmelse med den, DU er!

MÆRK er til dig der:

  • ikke synes, du kan mærke noget som helst i din krop

  • synes du er et hovedmenneske – og at det kan være lidt begrænsende

  • føler dig afskåret fra din krop, og som savner kontakten til dig selv

  • synes din krop “taler højt”, men du aner ikke, hvad den prøver at fortælle dig

  • får sagt ja til ting, du i virkeligheden ikke har lyst til – fx. mad, aftaler eller sex

  • har svært ved at træffe beslutninger – både de helt store og dem, der omhandler pizzatoppings, og hvad du og kæresten skal lave i weekenden

 

Alt dette får du med i kurset:

 
✔️ 5 dybdegående moduler med video-workshops og lydfiler, der tager dig igennem hele rejsen fra ikke at kunne mærke din krop til både at kunne mærke din krops signaler og forstå det sprog, den taler.
 
✔️ Håndtaske-metoden og Sofa-tricket, der tager dig med på opdagelse og fordybelse i din egen krop og sansning.
 
✔️ 5 stærke kropsterapeutiske øvelser, du kan bruge nu og resten af livet til at skabe kontakt og dyb forbindelse til din krop.
 
✔️ Kropskompasset – din parlør til at forstå din krops signaler
 
✔️ Refleksionsark og worksheets til kursets forskellige moduler, der støtter dig på vejen og guider dig igennem kurset trin for trin.
Siff Storm Totum kropsterapeut

Mød din underviser på MÆRK

 
Siff Storm – Totum kropsterapeut, Sexolog og ID Life Coach
 
Med over 1000 mennesker igennem mine hænder henover de sidste 6 år har jeg mødt problemet med at kunne mærke og forstå kroppen RIGTIG mange gange.
 
Smerten og frustrationen ved ikke at kunne mærke sig selv er faktisk det problem, allerflest af mine klienter kommer til mig med, og dermed er det også det problem, jeg har hjulpet allerflest mennesker med.
 
Med øvelser, refleksioner og lidt provokation flytter jeg mine 1:1 klienter fra A til B – og det er også præcis det, du også kommer til at opleve som deltager på dette kursus.

 

Sådan foregår forløbet

 

MÆRK er et online forløb.

Det betyder at du ikke behøver at bo i nærheden af København og mig for at få glæde af alt det, jeg gerne vil give videre til dig. Du kan deltage på forløbet, mens du sidder derhjemme i din yndlingsstol, går en tur i skoven, kører i din bil eller sidder i toget og venter på at nå frem til din destination.

Du bestemmer. Og du gør det, når det passer dig.

Det eneste du har brug for er en computer, tablet eller telefon med en internetforbindelse, og så er du klar til at gå igang.

Forløbets lektioner består af videoer, lydfiler og PDF’er med tekst og små opgaver, og du får adgang til materialet løbende henover 4 uger fra det øjeblik, du køber kurset.

Du får materialet løbende for ikke at overvælde dig med information, og for at give dig de bedste forudsætninger for at få succes med forløbet. Og de bedste forudsætninger får du, når du har ro til at fordybe dig i de enkelte moduler, uden at stresse over hvad der kommer bagefter.

Du får adgang til første del af materialet i det øjeblik, du køber forløbet, så du kan gå igang lige med det samme.

Du kan se og gense materialet præcis, når du vil, og lige så mange gange, du har lyst. Du har for evigt adgang til al materiale på kurset inkl. opdateringer og nye tilføjelser.

Stadig i tvivl? Her er 3 gode argumenter for at gå igang NU!

Argument #1 – Fordi dit fremtidige jeg står og hopper ude i kulissen for at fortælle dig, hvor meget der allerede har ændret sig til det bedre.

Argument #2 – Fordi med MÆRK får du på 4 uger skabt fundamentet for resten af dit liv. Et liv, hvor du kan være dig selv, stå stærkere og træffe de gode beslutninger FOR DIG! 

Argument #3 – Fordi dine nære relationer vil elske dig for det. For når du er i kontakt med dig selv og handler på det, du mærker, så bliver du også mere ægte i dine relationer og i dit udtryk generelt.