Siff Storm er Sexolog, ID Lifecoach og Totum Kropsterapeut i København

 

Jeg hjælper mænd og kvinder med at sætte sig selv fri

– kropsligt, mentalt, følelsesmæssigt og seksuelt –

så de kan leve det liv, der er sandt for dem – uden selvbegrænsninger!

 

Du er ikke alene om at føle dig låst fast i livet, i dine mønstre, i din krop, i dine følelser, i dine relationer og i dine tanker. Og du er absolut heller ikke ene om at være træt af, at det er sådan, eller alene om at ønske, tro, håbe og længes efter noget mere og noget bedre i livet. 

Det ved jeg, fordi jeg hver eneste dag møder og hjælper mennesker som dig i min lille hjertebiks. Jeg møder dem på briksen, i stolen og i mine grupper, og det grundlæggende ønske er som regel det samme: De vil gerne være frie!

 

Om det er en sene, muskel, nerve, tanke, ord, beslutning, smerte, konflikt eller livshistorie, der har sat sig fast i dig, så anbefaler jeg bare Siff. Ikke så meget andet at sige.

Pernille Jeppsson

Siff åbner kroppen op, med kæmpe respekt for det menneske man nu engang er. I en rummelig, nysgerrig og autentisk praksis hjælper hun flows og fornemmelser igang som jeg havde glemt fandtes.

Iben Maria Zeuthen

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

 

Kropsterapi er utrolig mange ting. Mine klienter har kaldt det både djævleuddrivelse, en guddommelig åbenbaring, et indre brusebad og det vildeste, de nogensinde har oplevet. Kropsterapien hjælper med at åbne din krop, dit hjerte og dit sind, så der bliver mere plads til at være dig. Kropsterapien kan afhjælpe fysiske smerter og konkrete begrænsninger, men den kan også hele gamle sår og barndomstraumer, og hjælpe dig med at blive fri af fortiden på alle planer.

I samtalen er jeg dit spejl. Jeg spejler dit liv, dine frustrationer, dine udfordringer og dine store spørgsmål. Sammen dykker vi ned i spørgsmålene, i mørket, i forundringen, i magtesløsheden, og sammen vender og drejer vi det, der dukker op. Jeg hjælper dig til selv at finde dine svar – dem der er de rigtige for dig – og med at finde styrken frem i dig selv, så du kan handle på de svar, du finder.

  • Playshops og kvindecirkler

Der sker noget helt særligt, når man tør blive set af andre i sin sårbarhed, spejle sig i andre, blive støttet af andre og rejse sammen med andre. Mine playshops og kvindecirkler er en fantastisk mulighed for at dykke ned i dig, dit liv, dine udfordringer og dine drømme – udforske det med både krop, hjerte og hjerne og vokse af det. Det er en mulighed for at gå dybt i dig selv sammen med andre. 

Jeg afholder pt mit 1-årige forløb MÆRK Kvindecirkel, som du kan læse mere om via knappen herunder.

Kropsterapeut København – Min vej hertil

 

Jeg har arbejdet med menneskelig udvikling siden 2010, hvor jeg startede som facilitator, underviser og mentor for unge i Mellemøsten. I 2012 skiftede jeg adressen i ørkenen ud med en i Danmark og startede en ny studielinje op på Vallekilde Højskole, hvor jeg underviste de unge elever at tage lederskab i deres eget liv og gå efter deres drømme – både professionelt og privat. I 2014 hoppede jeg så ud på dybt vand, skiftede radikalt spor i mit arbejdsliv og startede min egen hjertebiks op med egen klinik som kropsterapeut i København.

Jeg har ikke set mig tilbage siden ❤️

Mennesker og udvikling har altid ligget mit hjerte nær, men det var en stor hjertesorg i mit eget liv, da en kæreste og stor kærlighed gik fra mig i 2012, der for alvor kickstartede den vej, jeg nu befinder mig på. Jeg var på vej dybt ned i kulkælderen, som jeg havde oplevet så mange andre gange før i mit liv, når kærligheden bristede, eller jeg blev forladt på anden vis. Jeg var få skridt fra afgrunden, da jeg tog beslutningen om, at nu måtte der ske noget andet, end der plejede. Jeg kunne mærke det mønster, som altid var der, og jeg var røvtræt af det. Jeg var røvtræt af at være slave af et mønster, af min fortid, af min barndom, af noget ubevidst – så jeg begyndte min lange rejse hjem – så jeg kunne blive fri.

En treårig proces

Det tog omkring tre år. Tre år, en coachuddannelse, en kropsterapeutuddannelse, en psykopatkæreste, en sorgproces over at miste begge mine forældre, en frigørelsesproces, en navneforandring og meget meget mere. Og efter hvad der føltes som lang tids mørke, var der endelig lys igen. 

Efter lyset fulgte en kæmpestor forelskelse i den HELT rigtige, en bonussøn, mere frigørelse, et bryllup, en datter og to år senere også en søn. 

Livet er på ingen måde rosenrødt, og jeg er på ingen måde færdig med mit eget arbejde – men muligvis for første gang i mit liv føler jeg mig for alvor hjemme i mig selv – og for alvor fri!

Den korte version

Siff Storm er født i 1981 og arbejder som Sexolog, Life Coach og Totum kropsterapeut i København.

Hun bor i en lejlighed Københavns nordvestkvarter med sin mand, Rudi, og hans søn, Malthe, samt deres to fælles børn; Ellie fra 2016 og Sylvester fra 2019.

Hun driver sin virksomhed Siff Storm fra sin klinik i centrum af København, som hun deler med sin mand.

Hun bander meget, kommer aldrig til at føle sig som en rigtig dame og elsker fjol og flødeboller fra Irma (dem med mørk chokolade, naturligvis!)