Siff Storms nyhedsbrev – til dig, der ønsker at leve frit!

 

Siff Storms nyhedsbrev – fra kropsterapeut og sexolog Siff Storm – der udkommer 2-4 gange om måneden, er til dig, der ønsker at leve frit – kropsligt, mentalt, følelsesmæssigt og seksuelt! Nyhedsbrevet er hudløst ærligt, og du får masser af spændende historier fra briksen, erfaringer og fortællinger fra Siffs personlige og professionelle liv, samt ny viden, tips, tricks, nemme øvelser og gode tilbud og rabatter, der hjælper dig med at blive mere fri, så du kan leve autentisk, helhjertet og selvkærligt – og være tro mod den, du er!

Som ekstra lækkerhed får du 300DKK i rabat på din første behandling – når du tilmelder dig nyhedsbrevet 🙂 

Du får 300DKK i rabat i forhold til normalprisen på en kropsterapeutisk behandling – og du kan booke din tid hos enten Siff, Laura eller Heidi, der alle behandler på klinikken i København.

Jeg elsker at skrive og dele ud af mine tanker, erfaringer, frustrationer, glæder og aha-oplevelser, så du kan forvente lidt af det hele, hvis du skriver dig op til mit nyhedsbrev. Jeg brænder for at give min viden videre, så endnu flere kan bryde fri af de mønstre, tanker og kropslige låsninger, der begrænser dem i deres liv. Måske gælder det også dig?

Rigtig god fornøjelse med nyhedsbrevet – vi skrives ved ❤️

 

Tilmeld dig Siff Storms Nyhedsbrev lige her ⬇️

Kærlig hilsen
Siff Storm
Totum kropsterapeut, Sexolog og ID life coach – med egen praksis i centrum af København siden 2014