Totum kropsterapi i naturskønne omgivelser i Hammer

– mellem Næstved og Præstø

 

Godt ude på landet, mellem gamle træer og langstrakte marker, kan du synke ned i kroppen og lade kropsterapien guide dig hjem i dig selv.

Jeg er en dygtig, erfaren og passioneret kropsterapeut, og jeg ser frem til at tage imod dig på min klinik for kropsterapi i Hammer – mellem Næstved og Præstø..

 

 

Prøv Totum kropsterapi i Hammer – mellem Næstved og Præstø

 

Kropsterapi er utrolig mange ting. Mine klienter har kaldt det både djævleuddrivelse, en guddommelig åbenbaring, et indre brusebad og det vildeste, de nogensinde har oplevet.

Hver oplevelse er forskellig.

Men helt objektivt set, så er kropsterapi en dybdegående massageform, hvor gamle spænd – både fysiske og psykiske – kan få lov til at slippe. Og der er nærmest ikke grænser for, hvad der kan blive plads til i et menneske, når alt det gamle, som vi slæber rundt på, pludselig ikke kræver vores energi længere.

Du kan tænke på kropsterapi som et rum. Det er et rum, vi skaber sammen. Et rum, hvor der er plads til at være dig – med alt hvad du er – hvor der er plads til at mærke alt, være alt, udtrykke alt. Det er dit rum. Indtag det!

Kropsterapi er ikke et quickfix – det er en rejse hjem til dig selv, din krop, din mavefornemmelse og dit vilde hjerte. En rejse hjem til dig uden (selv)begrænsninger.

Nogle af de ting, jeg bruger kropsterapien til at arbejde med, er:

 

Book din tid til kropsterapi i Hammer

Siff Storm

Siff Storm

Krops- og Traumeterapeut, Sexolog og stud. Naturbaseret Psykoterapeut

 

Siden 2013 har jeg hjulpet over 1500 mennesker med at mærke sig selv og få skabt mere frihed i deres liv.

Mærke frihed i kroppen og i den måde, vi bevæger os på. Mærke færre smerter og mere kropsglæde. Mærke mere i vores relationer, kærlighed og i sexlivet, så vi kan leve mere ægte, som dem vi i virkeligheden er. Mærke mindre til pleaseren og mere til grænsesætning og autencitet. Mærke vores følelser, så vi kan rumme og ære os selv – uanset hvordan vi har det.

I det hele taget bare mærke mere frihed og rum indeni – så der er plads til bare at være.

Jeg arbejder med og gennem kroppen for at skabe forandringen, fordi alting er forankret der.

Læs min ultimative guide til kropsterapi med svar på ALLE spørgsmål, du måtte have!

En behandling

En kropsterapi behandling varer 1 eller halvanden time.

Til at starte med har vi en indledende samtale, hvor jeg (din behandler) blandt andet spørger ind til din situation for at blive klogere på, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Derefter foregår resten af behandlingen på briksen, hvor du ligger i dit undertøj med et tæppe over dig, mens jeg arbejder manuelt med din krop og taler ind i de temaer, problematikker og reaktioner, der måtte dukke op undervejs.

Og sammen bliver vi klogere på, hvad din krop fortæller dig og har brug for.

 

Behandlingens mange former

Kropsterapi behandlingen kan tage mange former, og ikke to behandlinger er ens.

Hvor én behandling måske er energisk, konfronterende og maskulin, er en anden måske mere blid, afspændende og med dybe tryk.

I nogle behandlinger vil der være meget fokus på psykiske og følelsesmæssige temaer, mens det i andre vil være mere ordløst og i højere grad handle om at afspænde, udvide og ændre en kropslig tilstand. De fleste behandlinger er en kærlig blanding af det hele.

Fælles for alle behandlinger er, at de tager udgangspunkt i dig; din nuværende situation og hvor du gerne vil hen.

Klinik Nærheden

Behandlingerne finder sted på

Klinik Nærheden

Hammervej 40

4700 Næstved

Klinikken ligger på landstedet Nærheden, hvor jeg bor, og her kan din behandling lande blidt og blødt midt i de naturskønne omgivelser.

Det er lettest at komme frem til klinikken i bil eller på cykel, men du kan også komme med offentlig transport. Bus 620R kører mellem Næstved og Præstø og stopper 1,5km fra vores hjem

PRISER

Hvor mange behandlinger?

Hvor mange kropsterapi behandlinger, der er brug for, afhænger meget af, hvad det er, du kommer med, og hvilken forandring du ønsker at se. Et hold i ryggen kan løsnes på en enkelt behandling, hvorimod en krop i stress kan tage måneder og et barndomstraume måske år at få hul igennem til.

Jeg anbefaler altid et forløb, da det er de færreste problematikker der har et quick-fix – i hvert fald hvis man vil undgå at det vender tilbage. Du kan altid kontakte mig og høre, hvad jeg kan gøre for dig.

Reaktioner på behandlingen?

Reaktionen på en kropsterapi behandling er forskellig fra person til person – og fra behandling til behandling.

Du kan opleve at kroppen føles tung, afslappet og træt, men du kan også opleve en fornyet energi og flow. Følelserne kan være påvirkede, og du kan fx. føle dig mere sårbar, irritabel, tænksom eller nærværende.

Behandlingen kan sætte gang i mange processer samt en dyb udrensning og afspænding af kroppen. Ovenpå en behandling er det derfor vigtigt at få en masse vand at drikke for at hydrere kroppen og hjælpe udrensningen, samt give kroppen masser af hvile og ro til at restituere og fordøje det, der måtte være dukket op.

 

Hvor ofte?

Jeg anbefaler oftest, at der går 2-3 uger mellem hver behandling. Under en behandling åbner kroppen op, renser ud og efterfølgende arbejder den videre på de processer, som behandlingen har sat igang. Kroppen har derfor brug for ro og tid til at restituere, før man sætter en ny proces igang.

Mærker du, at der for dig skal gå kortere eller længere tid end det, så er det helt fint.

Hvad kan jeg selv gøre?

Det bedste du kan gøre for at lade behandlingen få den bedste effekt er, at være opmærksom på, hvad du tænker, føler og mærker. Læg mærke til dine reaktioner og mønstre, og prøv at blive bevidst om hvornår og hvordan, de kommer i spil.

Vær klar på at overgive dig til dig selv på briksen. Lad det, der måtte dukke op få plads til at blive udtrykt.

Fokuser på din vejrtrækning. Langt de fleste af os trækker vejret alt for overfladisk, og en bedre og dybere vejrtrækning kan hjælpe til mere energi, flow og udrensning og fungerer som en katalysator for de kropslige processer, som en behandling kan sætte igang.

Er du klar til at prøve kropsterapi i Hammer på din egen krop?