Der er noget, der er gået op for mig i min ferie. Jeg vil have mere. Mere familie. Mere kærlighed. Mere sjov. Mere nærvær. Mere hverdagseventyr. Mere tid sammen. Mere tid til det vigtigste. Hvad vil DU gerne have mere af i dit liv?

Mit største ønske er at skabe mig et liv, der er meningsfyldt og som gør mig glad – og et liv jeg dybest set ikke behøver at holde ferie fra, fordi min hverdag er så skøn, sjov, afbalanceret og med tid til alt det vigtige.

At blive selvstændig kropsterapeut har været en kæmpe brik i den drøms opfyldelse.

  • Jeg har taget ansvaret for mit eget liv og lykke.
  • Jeg laver noget, jeg virkelig elsker, og som gør mig både glad og stolt.
  • Jeg arbejder mindre og meget mere fleksibelt end før
  • Jeg har tid til at spise kærestefrokost med min mand hver dag.
  • Jeg kan tage spontane fridage og prioritere kærlighedstid med min datter og de andre vigtige mennesker i mit liv.
  • Kurser, uddannelser og min forsatte dygtiggørelse og personlige udvikling er en del af min jobbeskrivelse.
  • Jeg kan holde ferie, når jeg har lyst.
  • Selvomsorg og selvkærlighed ligger gerne i arbejdstiden, fordi – You have to practice, what You preach ❤️

Meeeeeeeeen det kan stadig blive endnu bedre 😉

 

Blive bedre til at sige nej

Næste skridt er, at jeg skal til at sige “nej” noget mere. Jeg skal til at mærke efter, før jeg siger ja til ting. For jeg bliver nemt grebet af en stemning og bliver hurtigt beæret og glad over at blive spurgt om ting – om jeg vil gøre/være ansvarlig for/deltage i/være med til ting. Men tiderne skifter – og nu skal jeg til at øve mig mere på at takke nej.

Så jeg har nogle ting i mit liv lige nu, som jeg skal til at sige nej til, fordi det er den måde, jeg kan begynde at sige endnu mere “ja” til mig selv. Og når jeg siger “ja” til mig selv, så begynder der at blive mere tid til alt det vigtigste ❤️❤️❤️

Hvad er det vigtigste dig? Og har det nok plads i dit liv? .

 

Kroppen smerter, når vi ikke er tro mod os selv

Når vi er tro mod os selv, så er vores kroppe også glade. Men når vi begynder at holde dele af os selv tilbage, presse os selv unødigt eller overskride vores egne grænser for at please andre – så begynder kroppen også at lide.

Så hvis du har ondt i kroppen, føler dig begrænset fysisk eller følelsesmæssigt, bliver trist over at få spørgsmålet om “hvad det vigtigste er for dig?”, eller hvis du kan mærke livet stramme om din sjæl og dit hjerte – så har det vigtigste i dit liv IKKE nok plads ❤️

Har du lyst til at dykke ned i det – og ned i dig selv – finde det vigtige frem og sætte de handlinger i gang, der skal til for at få mere af det, du drømmer om? – så vil jeg anbefale dig at hoppe med på min kvindecirkel!

I kvindecirklen vil du blive udfordret kropsligt, mentalt og følelsesmæssigt. Du vil blive støttet, guidet og få stillet de rigtige spørgsmål, der kan hjælpe med at bringe dig og dit liv videre til fantastiske og fremmede destinationer 😉

Kærlig hilsen
Siff Storm
Totum kropsterapeut, Sexolog og ID life coach – med egen praksis i centrum af København siden 2014